Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да изпълните рецептата по идея на Марк Мориарти
Всичко необходимо за вкусно ястие
Токсоплазмозата е едно от най-разпространените паразитни заболявания, чийто краен гостоприемник са котките
Хазната покрива само 94 стотинки за ученик и 3,6 лв. за студент на ден
Ето как да го приготвите
От кисело мляко до колбаси – на стайна температура всичко си стои свежо, дори седмици след срока на годност
Индивидуалният подход и консултацията със специалист си остават най-правилният и резултатен начин да започнем хранителен режим
Темата е интересна, за да може някой да я експлоатира за публични скандали, фактите обаче говорят друго, казва председателят на ДКСБТ
Ресторантите смениха менютата и сложиха засукани имена на блюдата, за да повишат цените
Ако приготвяте кайма за кюфтета, най-подходящите подправки за нея са сол, черен пипер, чубрица, кимион и магданоз